Rólunk

GENZIM HUNGARY Kft. a szilikátiparban végzett mérnöki tevékenységei mellett – reklámcélú és iparművészeti alkalmazások számos lehetőségét felkínálva – széleskörű dekorációs szolgáltatásokat folytat.

A„ MIÉRT NE, PONT ÉN NEM?” oldalunk adatbázisában képző, ipar-és alkotó művészek, kreatív önmegvalósítók, hobbiból alkotók, ötletgazdák, feltalálók (magánszemélyek és cégek) regisztrálását várjuk, hogy tudósíthassunk kiállításaikról, terveikről, további elképzeléseikről. Célunk a népszerűsítésük, hatékonyabb értékesítésük elősegítése, tevékenységeik mentorális szándékú bemutatása , azok egy éves időterminusban való nyomon követése és promócionálása országunkban és az EU tagállamokban egyaránt.
Oldalunkon sorsolások, nyereményjátékok lebonyolítását is tervezzük,valamint jótékony célú felajánlásokat is közzé teszünk.

A regisztráció esetén szabadon választható az ingyenes megjelenés, valamint az Alapcsomag és a Prémium csomag. Az ingyenes megjelenés  az Alkotó tevékenységének, illetve alkotásainak rövid ismertetéssel és 3-4 db képpel történő bemutatása(képek maximum mérete 50-70 KBite).Az alapcsomag mindössze egy éves tagdíjfizetés melletti teljes körű online marketing szerviz, amely tartalmazza a fényképes megjelenést, önéletrajzot, jellemző alkotások, termékek bemutatását képekben( akár 10 db kép),animációkban és az összes közösségi oldalakon való egyidejű részvételt ( facebook,instagram, twitter, youtube)A prémium csomag ezeken felül egyedi filmek, interjúk, helyszíni fotózások, kiállításokon és egyéb jelentőség teli eseményeken való részvétel lehetőségének a megteremtését jelenti.

Ön már része adatbázisunknak? Ha nem, mielőbb regisztráljon és csatlakozzon hogy megismerjék!